WWW.PLOOIFIETS.TOPLINK.BE


 H O M E
 ADVERTEREN
 NIEUWS
 VOUWFIETS TIPS
 ZONDER KETTING
 E-VOUWFIETS
 TOPMERKEN
 TEST
 VIDEOS
 BUS / TREIN ...
VOUWFIETSEN TEST
plooifietsen kopen
vouwfiets brompton elektrische vouwfiets electrische plooifiets vouwfiets brompton mountainbike te koop birdy vouwfiets vouwfiets te koop vouwfiets kopen

VOUWFIETS KOPEN
www.ebay.be

Vouwfietsen zijn prijziger dan gewone fietsen. Voor de prijs van een degelijke vouwfiets kan je een luxueuze gewone fiets kopen. Een vouwfiets kopen is pas zinvol als het vervoeren van een gewone fiets niet mogelijk is. Een vouwfiets kopen kan een goede investering zijn, als door de combinatie fiets en trein, de auto overbodig wordt. Je kan met een vouwfiets besparen op sloten en de kans op diefstal is kleiner met een plooifiets omdat je de fiets niet onbewaakt buiten moet laten staan.

Hoe beter het plooimechanisme en het rijcomfort van de vouwfiets, hoe duurder de plooifiets. Goedkope vouwfietsen zijn minder geschikt voor dagelijks gebruik, maar zijn vaak vollediger uitgerust en je kan ze in meerdere winkels vinden. Goedkope vouwfietsen zijn prima om af en toe mee op de trein te nemen en je kan er gewone fietstassen aan vasthaken. Met hun grotere wielen zijn goedkope vouwfietsen vaak ook geschikter om iets langere afstanden te fietsen.

  © Digitown Webdesign  -  info@digitown.be
LINKPARTNERS

U wenst linkpartner te worden. Plaats onze link op uw website en wij linken terug.

www.plooifiets.toplink.be

Overzicht Linkpartners ...